Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   ZDA
Sprehajalec, ki fotografira pse ob »hudih« avtomobilih
Američan Brian Bell je našel recept za izjemne fotografije, ki jih deli s sledilci na Instagramu: kombinacija psov in avtomobilov.
Urša Prosenjak
6. september 2019 | 0:32:46

Brian je sprehajalec psov v Hollywoodu v Los Angelesu, kar pomeni, da svoje dneve preživlja med pešačenjem v družbi štirinožcev po filmski Meki. Med svojimi sprehodi tako naleti na veliko število izjemnih avtomobilov, ki jih navdušeno fotografira ob svojih pasjih spremljevalcih. Rezultat so edinstvene in ljubke fotografije, ki jih nato objavi na svojem Instagram profilu dogsandcars85.

Ljubitelj avtomobilov je že od otroštva, zato je vselej na preži za lepimi in nenavadnimi avtomobili, teh pa je v Hollywoodu ogromno. Na njegovem instagramu lahko tako vidimo najrazličnejša nenavadna vozila, od starodobnikov, preko eksotičnih vozil, do modernih superavtov, najde pa se tudi kakšen avto – filmski rekvizit. Med slednjimi so avtomobili, ki smo jih videli v Jurskem parku, Igrah lakote in Robocopu ter številni drugi.

Fotografije, ki nastajajo med njegovimi sprehodi, so paša za oči tako za ljubitelje psov, kot tudi za navdušence nad avtomobili. Nekaj si jih oglejte v naši galeriji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija