Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Zanimivosti   |   ZDA
Pred orkanom skril avto v kuhinjo
Da bi svoj avtomobil zaščitil pred orkanom Dorian, je Patrick Eldridge iz Jacksonvilla na Floridi svoje vozilo Smart parkiral kar v kuhinjo. Obenem je priložnost izkoristil še za to, da je ženi dokazal, da je to izvedljivo.
Urša Prosenjak
6. september 2019 | 5:48:00

Jessica Eldridge je avto sicer varno parkirala v garažo, toda mož ji je predlagal, naj ga raje parkira v hišo. Jessica je bila prepričana, da je takšen podvig nemogoč, a ji je Patrick hitro dokazal nasprotno. Avto je brez težav zapeljal v kuhinjo.

Orkan Dorian se je v sredo je za las izognil Jacksonvillu, na območju Floride in Bahamov pa se povzročil precej škode. Zakonca Eldridge s tem nista imela skrbi, njun avto je na varnem v kuhinji.

»Upam, da se bo vreme umirilo in bova lahko avto umaknila iz kuhinje,« je povedala Jessica, ki zdaj gospodinji s Smartom v kuhinji. »Saj je dovolj prostora in avto mi ni napoti, toda moji psi so zaradi njega zbegani,« je še dodala.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija