Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pijača iz luksuzne stekleničke
Zanimivosti   |   Lamborghini
Pijača iz luksuzne stekleničke
Lamborghini se je svojemu modelu Aventador LP770-4 SVJ poklonil z nepričakovanim darilom: posebno izdajo steklenice 24Bottles for Automobili Lamborghini - Clima Bottle.
Urša Prosenjak
17. julij 2020 | 7:21:00

Lamborghini in podjetje 24Bottles sta združila moči pri oblikovanju nove termo steklenice, prve pod okriljem italijanskega proizvajalca luksuznih avtomobilov. Skupna točka, ki stekleničko druži z Aventadorjem, pa je abstrakten dizajn.

Oblikovanje pollitrske steklenice je navdihnil kamuflažni vzorec na avtu med poskusom postavljanja rekorda v Nürburgringu. Vsak primerek bo imel ročno naslikan vzorec, zaradi česar bo vsaka steklenička unikat. Narejene so iz dvojno varjenega nerjavečega jekla z vsemi termičnimi lastnosti, ki jih tovrstna naprava potrebuje. Izbrana pijača bo v njej ostala 12 ur vroča ali 24 ur mrzla.

24Bottles je bolonjsko podjetje, ki ga je Lamborghini izbral za sodelovanje v novem projektu zaradi njihove zavezanosti trajnostnemu razvoju. Znamka namreč podpira zmanjšano uporabo plastenk, v svoj proizvodni proces pa vnašajo odgovorne prakse in zmanjšujejo svoj ogljični odtis s pogozdovanjem.

Termovka bo odličen spominek za tiste Lambo-navdušence, ki si Aventadorja ne morejo privoščiti. Zanjo je potrebno odšteti 39 evrov, za dodatnih 6 pa jo personalizirajo z napisom iz 14 znakov po izbiri kupca.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija