Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Bazen na tovornjaku
Zanimivosti   |   Hrvaška
Bazen na tovornjaku
Na dvorišču družine v Dardi pri Osjeku se sliši škropljenje vode, glasba in veselje.
Artur Švarc
24. julij 2020 | 10:18:00

Sliši se točno tako kot bi bil tam bazen, vendar ga ni videti. Ivan Vukoje, avtoprevoznik, je bazen ustvaril kar v prikolici svojega tovornjaka, s katero vozi razsute tovore. Skupaj z očetom imata devet tovornjakov in osem jih namenjeno prevozu za žitarice in so polno zasedeni zaradi žetve. Ta, deveti, na sliki, pa prevaža kamenje in pesek in zdaj sameva in mojster, ki je dobil navdih na socialnih omrežjih, ga je spremenil v bazen.

Kot je povedal Vukoje, ga je žena že pred začetkom poletja prosila, da kupi velik bazen za otroke za dvorišče, a je dobil boljšo idejo. Z nepropustno folijo je odel prikolico in ko so za to izvedeli sosedi, so takoj priskočili na pomoč.

Folija, ki vseeno rahlo spušča, je z zunanje strani okrašena z nedvoumnimi napisi, Ivan pa že dva dni tovornjak premika po domači vasi, da se lahko kopajo vsi. Žena je najprej menila, da je malce usekan, zdaj pa se ji menda ideja dopade, prav tako njunima otrokoma, ki imata unikaten bazen.

In še dimenzije? V dolžino meri 8,30 metra, širok je 2,50 metra in globok 1,4 metra. Vanj gre 22 kubikov vode. In ker je količina vode velikanska, je Vukoje dodal tudi čistilni sistem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
Nepropustna folija,ki vseeno rahlo spušča....zanimivo
24.7.2020 12:03:13

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija