Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Mlada motoristka, ki to v resnici ni
Zanimivosti   |   Nepričakovano
Mlada motoristka, ki to v resnici ni
V preteklosti ni bilo nič nenavadnega, če je ženska, ki je želela početi kaj več od gospodinjenja in rojevanja otrok, morala skrivati svojo identiteto in se izdajati za moškega. Toda zgodba nekega Japonca kaže, da se časi spreminjajo.
Urša Prosenjak
21. marec 2021 | 0:20:00

V viktorijanski dobi so mnoge umetnice ustvarjale pod psevdonimom, saj njihova dela nikogar ne bi zanimala, če bi vedeli, da je avtorica ženska. V poslovnem svetu je bilo še huje in očitneje. Na zabaven način je to prikazala igralka Whoopi Goldberg, ki se je zakrinkala v belopoltega starejšega moškega, da je pritegnila poslovne partnerje. Ravno nasprotno strategijo je ubral nek 50-letnik na Japonskem. Ustvaril je račun na Twitterju @azusagakuyuki in ga posvetil svoji ljubezni do motorjev. Ker pa se mu je zdelo, da moški srednjih let ne bo privabil toliko sledilcev, kot bi želel, je svoje fotografije predelal s pomočjo aplikacij za spreminjanje obraza in se tako spremenil v prikupno mlado motoristko. Načrt mu je uspel, saj je nabral kar 17.000 sledilcev.

A nič ni popolno in tudi stari striček je v svojem ravnanju postal površen. Sledilci so postali sumničavi, ko so na neki fotografiji opazili, da se odsev v vzvratnih ogledalih ne ujema s podobo mladenke, druga fotografija pa je razkrivala nenavadno poraščeno podlaket mlade dame. Ob vse več sumih so se v zadevo poglobili novinarji, ki so naposled razkrili resnico.

Izsledili so zvezdnika družabnih omrežij in razkrili njegovo pravo identiteto, kar je sicer povzročilo šok, obenem pa je motorist Zonguu pojasnil, kako je izvedel svojo obsežno in skoraj brezhibno prevaro. Moški se je že sicer ponašal z bujno grivo kostanjeve barve, ki bi bila v ponos prenekateri dami, računalniško si je moral le nekoliko popraviti obraz in se pomladiti, da je bil prepričljiva ženska. Novinarjem in javnosti je še zaupal, da je prav užival v digitalnem procesu pomlajevanja.

Morda je v vsej zgodbi najbolj nenavadno dejstvo, da mu kot kaže sledilci prevare niso zamerili. Njegov račun na Twitterju še vedno obstaja in je tudi dejaven, Zonguu pa še naprej objavlja svoje dekliške fotografije. Število njegovih sledilcev je do tega trenutka že preseglo 23.000.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Aichi
Car!
20.3.2021 22:40:08
shark911
Hahaha,kaj vse se folk spomni
21.3.2021 0:35:41
ripmork
Hehe, faca
21.3.2021 20:18:21
spartan
Hi hi....Japonci
22.3.2021 7:59:08
klemens
Starega meče...
22.3.2021 8:43:42

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija