Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Oglasno sporočilo
Volkswagnova poezija po Siddhartinih notah
Verjetno ste na domačih TV postajah te dni zasledili oglas, v katerem se Tomi Meglič, pevec skupine Siddharta, prevaža v novem Volkswagen Tiguanu R-Line Edition.
Uredništvo Volkswagen
28. maj 2018 | 9:00:31

Medtem ko gre Siddhartin novi singel Medrevesa hitro v uho, pa zna prenovljeni Volkswagen Tiguan med drevesa zapeljati vsakogar. Dobesedno. Gre namreč za športno terensko vozilo, ki se tudi zunaj urejenih cestišč počuti povsem suvereno. Kakor se počutijo tudi člani zasedbe Siddharta, ki se že 10 let varno in zanesljivo prevažajo v vozilih Volkswagen. V počastitev lepega jubileja je Volkswagen predstavil posebne izvedbe modela Tiguan Edition. Kupcem so na voljo tri izvedbe, prihranek glede na redne cene v ceniku pa je razkošno odmerjen in lahko znaša do 4.500 evrov, odvisno od posamezna izvedbe.

Izbira se lahko med Tiguan Trend Edition, Tiguan Comfort Edition in Tiguan R-Line Edition.

Oprema R-Line Edition je še stopničko višje od že sicer bogato založene izvedbe Highline, sveža različica za domače tržišče pa vozilu Tiguan poleg prepoznavnih športnejših R-Line dodatkov doda še t. i. Business paket, v katerem so navigacijski sistem Discover Media, žarometi LED PLUS, kamera za vzvratno vožnjo, avtomatsko odpiranje prtljažnih vrat s senzorjem, električno odpiranje in zapiranje prtljažnika, progresivno krmiljenje, izbira voznega profila ter zimski paket. Če je za nameček opremljen še z novim pogonom 4MOTION Active Control, pa novi Tiguan v vsaki situaciji in na vsaki podlagi zagotavlja suvereno pospeševanje in izjemen užitek v vožnji. Prenovljen model se lahko pohvali z novimi motorji zmogljivosti med 85 in 176 kilovatov, ki so obenem tudi zgledno varčni. 

Naj spomnimo – prav z modelom Tiguan je Volkswagen začel ofenzivo športnih terenskih vozil (SUV). Prenovljeni Tiguan je postavljen na hišno platformo MQB in v praksi postavlja visoka merila glede oblikovanja, udobja in funkcionalnosti. Iz vseh zornih kotov robusten avtomobil visoke drže se ponaša s tehnologijami višjega avtomobilskega razreda kot tudi s terenskimi zmogljivostmi, katere bomo pri nekaterih tekmecih zaman iskali.

In če se vrnemo k partnerstvu Siddharta in Volkswagen. Kako zelo plodno je sodelovanje, partnerja dokazujeta iz tedna v teden, saj se člani skupine iz studia, kjer ustvarjajo svoj novi album, javljajo tedensko in to ekskluzivno prav na strani volkswagen.si

Tiguan podobno kot skupina Siddharta igra na prave note – Siddhartin novi album bo nared jeseni, bo takrat novi Tiguan že v vaši garaži?

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija