Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Elektrika, odpovedi in super športniki
Aktualno   |   89. avtomobilski salon v Ženevi
Elektrika, odpovedi in super športniki
Prva letošnja največja evropska avtomobilska predstava bo minila v znamenju elektrike in odsotnosti nekaterih vidnih avtomobilskih proizvajalcev. Ne bo manjkalo vsebine niti za petičneže z debelimi denarnicami.
Artur Švarc
5. marec 2019 | 17:35:00

Organizatorji avtomobilske predstave se tako kot nekateri drugi po svetu zadnja leta soočajo z velikim osipom igralcev, ki so jim do nedavnega prinašali velike dobičke ter dobro obiskanost. No, s slednjim letos naj vseeno ne bi imeli težav, saj so izpraznjene prostore dobro razporedili z nekaterimi drugimi podjetji, ki so neposredno povezani z avtomobilsko industrijo ali pa so ostali preprosto dobili še večje razstavne prostore. Letos so svojo udeležbo odpovedali pri Oplu, Fordu, Jaguarju (čeprav je bil I-Pace izbran za evropski avto leta), Hyundaiju, Volvu, Miniju in Infinitiju. A ne glede na to se zdi, da so ostali poskrbeli za dobro vzdušje in vsebino. Več v fotogaleriji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija