Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Neprebojni in podaljšani Range Rover za tiste najpomembnejše
Neprebojni in podaljšani Range Rover za tiste najpomembnejše
Pri podjetju Klassen so naredili nov eksperiment, ki ga zdaj na trgu ponujajo za več kot 700 tisoč evrov.
Peter Pirkovič
28. april 2020 | 15:34:00

Za osnovno so vzeli Range Roverja ga povsem razstavili, razrezali na pol, mu dodali nekaj pločevine, veliko plošč jekla ter debelejše steklene površine in ga ponovno začeli sestavljati skupaj. Vnovično rojstvo je pomenilo, da je ta postal povsem drug avto, ki se bo uporabljal za posebne prevoze ljudi.

Namreč, avto zdaj v dolžino meri 1016 mm več kot prej oziroma natančneje kar 6 metrov in 21 centimetrov, hkrati pa so na 4,13 metra razdalje povečali tudi medosje. Notranjost je pridobila prostora za dva dodatna sedeža, TV in kopico drugih dodatkov visokega nivoja udobja, a bolj kot to velja izpostaviti, da gre za avto, ki je varen tudi pred napadi s strelnim orožjem do kalibra 7.62 na razdalji 10 metrov. Namreč, ta spada v klasifikacijo VR8. V primeru, da se strelnim orožjem poskuša uničiti gume, te navkljub poškodbam zmorejo prevoziti še vsaj 70 km. Motor ostaja isti, zmogljivi osemvaljnik, ne pa tudi cena. Ta je postavljena na 750 tisoč evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija