Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Obleka iz ogljikovih vlaken in še dodatno navit motor
Predelave   |   Mansory Ford GT Le Mansory
Obleka iz ogljikovih vlaken in še dodatno navit motor
Pri nemškem Mansoryju so v zadnjih mesecih intenzivno razvijali nov projekt in ga pred nekaj dnevi tudi pokazali javnosti. Namreč, preobrazili so Forda GT.
Peter Pirkovič
4. julij 2020 | 7:52:00

Kot so sporočili, izdelani bodo le trije primerki, cena za javnost še ni znan, a zagotovo ne bo nizka. Skelet ostaja enak, medtem ko njegova obleka, ki je malenkost drugačna od originala, je zdaj povečini izdelana iz ogljikovih vlaken. Nadgradnja motorne elektronike je prinesla nekaj dodatne moči. 3,5-litrski V6 zdaj zmore razvijati 710 konjev in 840 Nm navora, za celih 6 km/h pa je posledično višja še končna hitrost (354 km/h). Za omenjeno predelavo so zamešali tudi novo modro barvo Bleurion Race, zamenjali izpušni sistem, povečali obseg zadnjega krilca in mu nataknili 21-palčna platišča z gumami Continental Sport Contact 6.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija