Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   ABT Audi R8
V svojem slogu
ABT je predstavil svoj pogled na Audija R8 in ponudil alternativo za tiste, ki jim je tovarniški "look" preveč uniformen.
Marko Hanželič
3. marec 2017 | 12:34:13

Pri ABT-u so za Audijevega superšportnika pripravili komplet aerodinamičnih dodatkov, med katerimi najdemo oba odbijača, sprednji prag, stranske obrobe in pokrove vzvratnih ogledal v karbonu. Za celostno podobo skrbijo še 19- ali 20-palčna lita platišča ABT High Performance ER-F, v notranjosti pa voznika in sovoznika razvaja usnje, armaturna plošča je dobila nekaj karbonskega okrasja, pri ABTU pa so poskrbeli tudi za komplet predpražnikov.

Predelovalska hiša je uspela maso avtomobila znižati za 50 kilogramov, hkrati pa dodati 20 vrancev k čredi iz 5,2-litrskega V10, ki zdaj skupaj šteje 457 kW (621 KM). Dodatek moči gre predvsem na rovaš novega izpušnega sistema, poskrbeli pa so tudi za dodelavo vzmetenja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija