Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Mansory v Ženevi
Za ekstravagantne in hitre
Nemški tuner se v Ženevi predstavlja s predelavami tako različnih avtomobilov, kot sta Porsche Panamera in Maseravi Levante.
Marko Hanželič
10. marec 2017 | 14:25:47

Vsekakor velja, da Mansoryjeve stvaritve oblikovno niso vsakomur povšeči, pa vendar vedno znova skrbi za obračanje glav. Letos so se odločili, da bodo s svojim okrasjem in inženirskim znanjem dopolnili Panamero, Bentaygo, Levanteja, Dawna, razred S Cabrio in še kaj.

A med vsemi morda najbolj izstopa 4XX Siracusa Spider, ki je pravzaprav dopolnjena različica Ferrarija 488. 3,9-litrski V8 z dvema turbopuhaloma so navili na 574 kW (780 KM) in pri tem dobili 870 Nm največjega navora, vse skupaj pa zadostuje za šprint do stotice v 2,9 sekunde in najvišjo hitrost 341 km/h.

Za bolj udobja vajene imajo v programo predelavo za Mercedesa S63 AMG Cabrio, ki so ga poimenovali Black Edition. Tudi tukaj moči ne manjka, saj je pod motornim pokrovom kar 828-konjska čreda. Glede prestiža se z njim lahko kosa edinole Rolls-Royce Dawn. Za bolj terensko navdahnjene sta tukaj predelovalska paketa za Bentleya Bentaygo in Maseratija Levante.

Za Porscheja Panamero so pri Mansoryju pripravili zunanjost v kombinaciji rdeče in karbona z nekaj rumenimi akcenti, preprogramirana motorna elektronika pa poskrbi za dodatnih 20 kW moči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
5var0g | 10.3.2017 16:12:56
Pa to je kriminal da iz tako lepega avta narediš tako sranje

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija