Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
SEMA v znamenju modrega ovala
Salon predelovalcev SEMA v Las Vegasu vse bolj postaja tudi igrišče za največje proizvajalce avtomobilov. Pri Fordu so se letos še posebej potrudili.
Marko Hanželič
1. november 2017 | 8:33:08

Ob bok Blockovega Mustanga Hoonicorn V2 v barvah ameriške zastave so postavili brigado predelanih Focusov RS, ki dokazuje, da pri Fordu želijo in vzpodbujajo lastnike svojih avtomobilov, da jih predelujejo. Ena bolj zanimivih predelav je vsekakor tista od podjetja VMP Performance z matirano črno zunanjostjo, pokrovom motorja iz karbonskih vlaken in zadnjim difuzorjem.

Velik poudarek so pri Modrem ovalu namenili tudi svojemu delovnemu živinčetu, seriji F. Eden tistih, ki takoj »padejo v oko«, je F-350 Recon Adventure, ki so ga predelali pri podjetju LGE-CTS Motorsports, nanj pa je mogoče naložiti tudi štirikolesnik.

Za ljubitelje superšportnikov so pri Fordu v Las Vegas pripeljali model GT '67 Heritage Edition in ga postavili ob bok Forda GT40 Mark IV, s katerim so leta 1967 osvojili 24 ur Le Mansa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija