Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Za mesto ali brezpotja
Pri Carlexu so se potrudili z novim Mercedesovim razredom X in pripravili dva primerka, ki poudarjata vsak svojo plat zgodbe.
Marko Hanželič
27. marec 2018 | 5:46:06

Namenu primerno so ju poimenovali Off-Road in Urban, pri čemer je prvi obut v konkretno off-road obutev, prilagodili so mu vzmetenje in ga dodatno oddaljili od tal. Plastika obdaja vse vitalne dele, dodatno zaščito je dobil tudi pogonski agregat, na vrh pa so postavili svetlobni trak, ki omogoča optimalno vidljivost. Za doplačilo si je mogoče omisliti tudi emulator zvoka v duhu osemvaljnih motorjev. Ne glede na robustno zunanjo podobo, Carlexov X Off-Road v notranjosti ponuja maksimalno udobje, v usnje obdano potniško kabino in nekaj stilističnih elementov iz karbonskih vlaken.

Različica po imenu Urban je, kot že ime pove, bolj mestnega duha, kar med drugim pomeni tlom približano podvozje in 22-palčna lita platišča. Carlex ponuja tudi keramične zavore in že omenjen emulator zvoka. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija