Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Arden AJ 23 SVR
Dirkaška mačka
Pri nemški predelovalski hiši, ki se rada spravi na angleške predstavnike, so tokrat pod drobnogled vzeli že tako živahnega Jaguarja F-Type SVR.
Marko Hanželič
10. december 2018 | 11:34:36

Lotili so se predelave motorja, tako da le-ta po posegu zmore kar 517 kW (703 KM) največje moči, kar zadostuje, da AJ 23 SVR do stotice oddirja v treh sekundah oziroma pol sekunde hitreje od serijskega modela.

Dodatno športnost so pri Ardenu zagotovili z znižanjem podvozja za 30 milimetrov¸ zagotavljajo pa tudi boljšo vodljivost in več stabilnosti v ovinkih. Za dopolnitev celostne podobe skrbijo aerodinamični dodatki iz karbonskih vlaken, svetleč Jaguarjev logotip na nosu vozila in komplet 21-palčnih Arden Sportline GT Monobloc lahkih platišč. 

Pri Ardenu so svoji predelavi nadeli tudi poseben vzdevek, ki je povsem logičen - dirkaška mačka. Več o njej lahko izveste tudi v priloženem videu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija