Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Mercedes razred X by Matzker
Potep po brezpotjih za več kot 140 tisočakov
Če bi si zaželeli avtodomarstva na nekoliko bolj pustolovski način in imate dovolj debelo denarnico, potem si velja ogledati najnovejši izum nadgradnje nemškega podjetja Matzker.
Artur Švarc
5. januar 2019 | 8:43:00

Ti so za osnovo vzeli Mercedesovega pickupa X z enojno kabino, ki je pravzaprav Nissan Navara, in njegov keson maksimalno izkoristili z nadgradnjo bivalnega dela. V njem ne manjka mini kuhinja s hladilnikom, veliko odlagalnih površin v obliki predalov, prostor za spanje in streha, ki se dvigne na primerno višino, da je prostor stoje uporaben. Ker gre za posebno vrsto pustolovščine je avto opremljen z grobimi terenskimi gumami in z nekaterimi zunanjimi dodatki, s pomočjo katerih lahko s seboj odpeljemo tudi kolesa ali drugo uporabno ropotijo.

In cena? Nadgradnja oziroma delo nemških mojstrov stane 89.990 evrov in če k temu prištejemo še ceno X350d (v Sloveniji stane 52 tisoč evrov), potem je končna cena krepko zasoljena.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kramoch
za ta denar dobiš mirno avtodom ki ni mercedes temveč nekaj precej boljšega... mešuge....
5.1.2019 22:55:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija