Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Audi RS4 by ABT
Brez varčevanja pri karbonskih vlaknih
Pri Abtu že desetletja veljajo za specialiste na področju predelav avtomobilov skupine VW Group. Tokrat so se lotili Audija RS4 Avant.
Artur Švarc
18. januar 2019 | 9:41:00

V osnovi tale Abtova različica zmore 375 kW (503 KM). Za tiste, ki bi želeli še ščepec več, so moč uspeli povečati še za dvajset konjičev, na 390 kW (523 KM). Za ustrezno zvočno kuliso so poskrbeli tudi z novim izpušnim sistemom s štiricevnim zaključkom, pri zunanjosti pa niso štedili z dodatki iz karbonskih vlaken, ki se raztezajo vse od maske hladilnika do zadnjega odbijača.

Abt se je lotil tudi samega vzmetenja in Audiju RS4 Avant namenili tudi možnost nastavitve odmika od tal, kar utegne priti prav še posebej v tem letnem času. Notranjost je bolj ali manj tovarniška, se pa na več elementih pojavi Abtov logotip.

Tovarniški Audi RS4 Avant sicer zmore 331 kW (444 KM) in 600 Nm največjega navora, Abtova različica pa bo osrečila vsega 50 lastnikov. Avto bo sicer na ogled tudi na ženevskem salonu letos spomladi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kramoch
Švabski kičeraj, kot ponavadi pri ABT-u....
18.1.2019 16:53:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija