Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Velocity Restorations 1969 Ford Bronco
Podoživetje originala
V kolikor si želite originalnega Bronca iz šestdesetih in imate dovolj napeto denarnico, vam z veseljem prisluhnejo pri Velocity Restorations.
Artur Švarc
2. marec 2019 | 12:49:00

Za osnovo so vzeli Bronca, letnik 1969, ki so ga opremili z lastnimi odbijači in ga odeli v ekskluzivno črno barvo. Za celostno podobo skrbi tudi posebej zanj ustvarjev komplet platišč proizvajalca Method Wheels, v kombinaciji z Grabber pnevmatikami. Kot se za moderno interpretacijo spodobi, je Bronco opremljen z LED-svetili, varnost pa med drugim zagotavlja tudi šesttočkovna varnostna kletka.

Za ustrezno udobje potnikov skrbijo usnjeni sedeži z možnostjo gretja in ventiliranja, avdio sistem je znamke Pioneer, ustrezno vzdušje pa ustvari še LED-ambientalna osvetlitev.

Pod motornim pokrovom je Fordov petlitrski Coyote V8, ki sodeluje s kompresorjem znamke Whipple in Atlasovim menjalnikom, pri Velocity Restorations pa so dodali še Wilwoodove zavore in vitel. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija