Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dodatno nastopaštvo
Predelave   |   TopCar Mercedes-AMG G63
Dodatno nastopaštvo
Če ste med tistimi, ki želijo res izstopati s svojim G-jem, imajo za vas rešitev pri podjetju TopCar.
Artur Švarc
17. maj 2019 | 6:41:00

Ena od možnosi je Inferno Body Kit, ki v osnovi velja nekaj čez dvajset tisoč dolarjev, z vsemi opcijami, ki vključujejo tudi strešne nosilce, spojler nad vrati prtljažnika, dodatna LED-svetila in konkretnejše zaključke izpušne cevi, se cena dvigne na dobrih trideset tisočakov.

Seveda se vse skupaj da še dodatno izboljšati z zdravo mero karbona, kar nanese še dodatnih petnajst tisočakov. Nekaj ga je na pokrovu motorja, nekaj ob blatnikih, TopCar pa je dodal še lasten difuzor na zadku in 22 palčna lita platišča.

Pod pokrov motorja TopCarovci niso posegali, kar pomeni, da za poganjanje terenskega kolosa še vedno skrbi štirilitrski V8 največje moči 585 konjev in 849 Nm največjega navora, kar v kombinaciji z opcijskim AMG Driver's Package zadošča za drnec do stotice v 4,5 sekunde in najvišjo hitrost 239 km/h.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija