Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dodaten par koles za velikana
Dodaten par koles za velikana
Po Raptorju so v šestkolesnika pri Hennesseyu spremenili še Chevroleta Silverado in zanj izbrali primerno ime – Goliath 6x6.
Artur Švarc
18. julij 2019 | 11:02:00

Prvi primerek Hennesseyeve predelave poltovornjaka, ki smo ga v konceptni obliki lahko videli že pred dobrim letom, temelji na modelu Trail Boss Z71, ki so mu v predelovalski hiši dodali os, skupaj z neodvisnim lastnim vpetjem in vzmetenjem.

Hennesey je poltovornjaka dvignil za dodatnih 22 centimetrov, nanj so namestili komplet Hennesseyevih 20-palčnih platišč s pnevmatikami BF Goodrich premera 37 palcev, dodali bolj dinamično izgledajoče odbijače in podaljšali nakladalno površino. 

Pod pokrovom motorja je 6,2-litrski GM-ov V8, ki ga podpira delovanje kompresorja in zmore 705 konjskih moči in 914 Nm maksimalnega navora. Hennessey sicer napoveduje 24 izdelanih primerkov, vsak izmed njih pa naj bi veljal vsaj 375.000 dolarjev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija