Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nov logo za Turbo različice
Porsche
Nov logo za Turbo različice
16.11.2023 00:27

Porsche je ob svoji 75-letnici posodobil svoj legendarni grb, zdaj pa je predstavil še posebno različico značke in paket opreme Turbonite le za Turbo modele.

Urša Prosenjak

Zamolklo sivi grb Turbonite je poklon 50-letnici različice Turbo, ki je skozi leta postala sinonim za zmogljivost in ekskluzivnost Porschejevih modelov in ni več zgolj oznaka motorja s turbopolnilnikom. Dokaz je model Taycan Turbo, ki sploh nima motorja z notranjim izgorevanjem.

Paket opreme Turbonite bo vključeval spremenjen logotip, posebni barvni odtenek pa ne bo uporabljen le tam, pač pa bo z enako barvo izpisano tudi ime modela na zadku, celotni videz pa bodo dopolnjevali še drugi poudarki na različnih mestih, tudi v notranjosti.

Nov logo za Turbo različice

Turbonite bo na voljo izključno za različice Turbo v serijah 911, Cayenne, Taycan in za novo Panamero, ki bo predstavljena 24. novembra in bo tudi prvi model, kjer bomo lahko v praksi videli novi paket opreme Turbo različic.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Neobremenjen16.11.2023 10:32
Ja, zanimiva je ta "turbo" oznaka na električnem Taycanu. Prav v posmeh.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija