Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nov napovednik buri duhove
Alfa Romeo
Nov napovednik buri duhove
17.11.2023 23:15

Alfa Romeo razburja duhove z objavo skrivnostnega napovednika že kmalu po posebne serije Tributo Italiano modelov Tonale, Giulia in Stelvio.

Urša Prosenjak

Slika prikazuje zadnje LED luči Alfe Romeo Tonale z napisom »Začenja se nova doba«. Drugih informacij ne razkrivajo, sledilce na družabnih omrežjih so zgolj povabili k nadaljnjemu spremljanju objav.

Družabna omrežja so takoj preplavila ugibanja, kaj bi omenjena nova doba lahko pomenila. Nekateri menijo, da gre za namig na prvo električno Alfo Romeo, potrjeno za leto 2024. A po drugi strani poznavalci opažajo, da zadnje luči v objavljenem napovedniku pripradajo modelu Tonale in ne manjšemu in za zdaj še neimenovanemu športnemu terencu segmenta B, ki bo kmalu na voljo z elektrificiranimi različicami. Če ta domneva drži, bi napovednik namigoval na novo različico modela Tonale.

Produktni vodja Alfa Romeo Daniel Tiago Guzafame meni, da je popolnoma električni Tonale »tehnično mogoč«, čeprav je lani jasno povedal, da takšna različica še ni bila odobrena. Približno v istem času je izvršni direktor Alfe Romeo Jean-Philippe Imparato potrdil, da že delajo na Quadrifoglio različici Tonale, vendar je dodal, da je ne bodo odobrili za proizvodnjo, razen če bodo dosegli najvišjo raven zmogljivosti.

Domnev je veliko, vse pa do nadaljnjega ostajajo točno to – domneve. Kaj točno bo skrivnostni novi model, bomo verjetno izvedeli kmalu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs21.11.2023 13:10
Ravno gledam Octane: tole zna zelo verjetno biti novi Junior.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija