Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
240 vrancev za elektrognanega Abartha
Tovarniška fotografija
240 vrancev za elektrognanega Abartha
240 vrancev za elektrognanega Abartha
09.02.2024 09:47

Italijani so na spletu objavili prvo fotografijo novega električarja z značko škorpijona.

Peter Pirkovič Abarth

V preteklih mesecih smo iz Abartha dobili namige, da pripravljajo svoj novi električni avtomobil, ki ga gradijo na osnovi Fiata 600e, zdaj pa je tu tudi prva uradna fotografija. Slednja razkriva izpiljeno športno zunanjost, z večjimi 20-palčnimi platišči in gumami Hankook (te je južnokorejski gumar izdelal posebej za Abartha), opazno agresivnejši je sprednji odbijač, hkrati pa niso pozabili na krilce na zadku in nekoliko znižano dirkaško podvozje.

Avto na fotografiji je pravzaprav različica Scorpionissima, odeta v posebno vijola Hypnotic Purple barvo, ki bo del omejene serije vozil. Teh bo na voljo 1949, ki se sovpada z letnico rojstva avtomobilske znamke. Iz sporočila za javnost gre razbrati, da je Abarth 600e opremljen z električnim pogonskim sklopom s 176 kilovati (240 KM) in da ima vgrajen mehanski diferencial z omejenim zdrsom, medtem ko drugih tehničnih podatkov za zdaj ni na voljo. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Makaronar09.02.2024 12:02
To ni Abarth, kvecjemu E-barth.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija