Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
BMW Motorrad vabi na testne vožnje v Portorož
Tradicionalno
BMW Motorrad vabi na testne vožnje v Portorož
BMW Motorrad vabi na testne vožnje v Portorož
13.03.2024 10:35

Prvi aprilski konec tedna bo rezerviran za ljubitelje bavarskih dvokolesnikov. Dogodek se bo odvijal v tamkajšnji Marini Portorož.

Urednistvo BMW

Dvodnevni motoristični dogodek, ki velja za nekakšen uvod v motoristično sezono, pri BMW-ju organizirajo že vrsto let. Letošnji bo še nekoliko bolj zanimiv zaradi številnih novitet. Zagotovo bo med obiskovalci največ zanimanja požel novi R1300 GS, svoj del pozornosti pa bodo dobili tudi F800 GS, F900 GS, R12 in M1000 XR. A ne bo ostalo zgolj pri teh, saj bo za preskus na voljo skupno kar 18 različnih modelov znamke BMW.

BMW Motorrad vabi na testne vožnje v Portorož

Dogodek se bo 6. in 7.aprila odvijal med 10. in 19.uro, vse, ki bi želeli preskusiti BMW-jeve motocikle pa velja pravilo predhodne najave prihoda. To lahko storite preko spletnega obrazca. Testna vožnja, ki bo potekala v skupini in pod vodstvom inštruktorja, bo trajala predvidoma 45 minut. 

Prijava na dogodek. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil13.03.2024 14:01
Je še sploh kaj pod 20k evra za ta prave mašine? Sem že lep čas na maxiju in bom pri tem ostal, ker vedno manj ga uporabljam za užitek, temu primerno se vedno manj vozim.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija