Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Rimac napoveduje presenečenje konec junija
Skrivnostni namig
Rimac napoveduje presenečenje konec junija
Rimac napoveduje presenečenje konec junija
31.03.2024 00:09

Ustanovitelj in direktor podjetja Rimac Automobili Mate Rimac je na družabnem omrežju sporočil, da bo 26. junija razkritega nekaj zelo posebnega.

Urša Prosenjak

V enigmatičnem videu opazimo silhueto kombilimuzine izrezano iz lista papirja, ki ga roka drži nad mestnimi prizori, kar nakazuje, da bi lahko bil novinec majhen mestni avto. Pojavi se tudi referenca na avtorja znanstvene fantastike Julesa Verna, ki nakazuje, da bi se lahko avto poklonil klasiki žanra, morda z imenom. Ob posnetku je Mate Rimac zapisal, da prihaja nekaj zelo posebnega, s čimer se podjetje ukvarja zadnjih pet let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Rimac (@materimac)

Glede na to, da je preko Bugattija Rimac povezan s skupino Volkswagen, je možno tudi, da gre za model, ki bo plod sodelovanja med Volkswagnom in hrvaškimi inženirji in ne bo prodajan pod znamko Rimac.

Ne glede na znamko in ime pa je nesporno dejstvo, da bo prihajajoči Rimac povsem drugačen od Nevere.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo31.03.2024 12:26
Če so štartali iz nule, komot naredijo 50x boljšji avto kot je trenutna flota VW, predvsem imam v mislih infotainment in OTA posodobitve.
F1_tom01.04.2024 13:14
Upam, da se zavedate, da je to 1. april joke ...
skrivo01.04.2024 14:09
Ne more biti 1. April joke, če je objavljeno 31.03.2024 :)
© Copyright 1999-2023 Avtomanija