Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Duhovni naslednik Yuga iz Rimca
Potegavščina?
Duhovni naslednik Yuga iz Rimca
Duhovni naslednik Yuga iz Rimca
01.04.2024 23:07

Po nedavni napovedi presenečenja, ki bo razkrito 26. junija, se je Mate Rimac ponovno oglasil, a zaradi časa in vsebine objave ni povsem jasno, ali gre morda za prvoaprilsko šalo.

Urša Prosenjak

Mate Rimac je prav na dan šaljivcev na družabnih omrežjih napovedal, da bo konec junija njegovo podjetje predstavilo cenovno dostopni avto za ljudske množice. »26. junija bomo razkrili nekaj posebnega. Nekateri mediji ugibajo, da bo to hot-hatch. Imajo prav! Odločili smo se, da vas ne bomo pustili čakati do junija. Tukaj je... duhovni naslednik Yuga - v vseh pogledih. Končno nekaj za ljudi!« je zapisal v objavi.

Čeprav si objavo lahko razlagamo kot šalo, je zanimivo, da se je nekdo v podjetju Rimac Automobili potrudil ustvariti upodobitev atraktivnega športnega kompaktnega avtomobila z obrazom Nevere. Morda gre za prvoaprilsko potegavščino, morda pa je v njej tudi zrnce resnice.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija