Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Suzuki Jimny v službi italijanske gozdne policije
Nove naloge
Suzuki Jimny v službi italijanske gozdne policije
Suzuki Jimny v službi italijanske gozdne policije
14.05.2024 01:19

Italijanska policija je v svojo floto dodala štiri nove avtomobile Suzuki Jimny, ki bodo služili za nadzor in zaščito narodnega parka Maiella.

Urša Prosenjak

Carabinieri forestali ali oddelek policije za nadzor gozdov bo v nacionalem parku Maiella v Abruzzu v Italiji uporabljal štiri nove Jimnyje za dejavnosti nadzora in prve pomoči za zaščito območja, ki obsega 75.000 hektarov in 39 občin. Jimny je sicer že dalj časa izbrano vozilo italijanske vojske in policije, na cestah je že kakšnih sto uniformiranih primerkov, a doslej ga še niso uporabljali za varovanje gozdov. V ta namen je dobil nov logotip Comando Unità Forestali Ambientali e agroalimentari Carabinieri.

Pod livrejo italijanske policije je sicer dobro znani Suzuki Jimny, homologiran zgolj kot N1 gospodarsko vozilo z 1,5-litrskim bencinskim motorjem in štirikolesnim pogonom Allgrip. Dobil je še nekaj dodatne opreme za tehnične potrebe poveljstva gozdarstva, vključno z razsvetljavo, utripajočimi svetilkami in zaščito.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija