Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ferrari s koščkom Jabolka
Naprodaj
Ferrari s koščkom Jabolka
Ferrari s koščkom Jabolka
15.05.2024 00:33

Ferrariji so znani po svoji zmogljivosti, lepoti in redkosti, toda pričujoči primerek 430 Scuderia Spider 16M je zanimiv iz drugega razloga. Imel je tovarniško nameščen Apple iPod Touch.

Urša Prosenjak

Kabriolet, ki je trenutno naprodaj v Veliki Britaniji, je eden izmed 499 primerkov modela, lansiranega leta 2008 v počastitev 16 Ferrarijevih naslovov svetovnega prvaka med  konstruktorji v Formuli 1. Sicer niso imeli vsi iPod Touch, na voljo je bila namreč tudi možnost tradicionalnega radia Becker Cascade z iPodom in povezavo Bluetooth. iPod Touch s 16 GB je bil na voljo v etuiju iz alkantare in je bil opremljen s kratkim referenčnim vodnikom.

Ferrari s koščkom Jabolka

Odstranljivi iPod Touch je bil nameščen v priklopni postaji na sredinski konzoli, čeprav je Ferrari na splošno nasprotoval zaslonom na dotik zaradi mnenja, da osrednji zaslon zmanjšuje užitek v vožnji. Kasneje je bil ravno Ferrari prvi proizvajalec avtomobilov, ki je leta 2014 v celoti integriral Apple CarPlay leta 2014. iPod Touch je medtem postal zastarel, Apple pa je leta 2022 ukinil linijo izdelkov.

Ferrari s koščkom Jabolka

V času lansiranja modela 430 Scuderia Spider 16M je Apple ponujal 32 GB različico iPod Toucha, vendar se je Ferrari namesto tega odločil za uporabo 16 GB modela.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija